Close search

Пенне с моцарела

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пенне с моцарела photo-credit Вкусни пенне с моцарела и бекон

Продукти

Начин на приготвяне

1. Сваряваме 500 г пенне в подсолена вода, според указанията на продукта.

2. В дълбок тиган запържваме леко смачкания чесън със сол, добавяме риган, черен пипер.

3. Добавяме добре измитите чери домати  и затваряме с капак за 2-3 мин. докато те омекнат. Отстраняваме люспите по желание.

4. Прибавяме прецедените пенне в тигана и разбъркваме добре. Гарнираме с магданоз и босилек и нарязаната моцарела и поднасяме.

Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK