Close search

Пиле Кордон бльо

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Пиле Кордон бльо photo-credit Крехко пилешко месо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Начукваме пилешките филета на тънки шницели и ги поръсваме със сол и пипер. 
  2. В единият край на месото слагаме по един резен шунка и кашкавал. 
  3. Прихлупваме и панираме в брашно, след това в разбитото яйце и накрая в галетата. 
  4. Оставяме месото за 10 минути настрани за да изсъхне панировката. 
  5. Разтапяме маслото и изпържваме за кратко месото докато се зачерви. Прехвърляме го в тавичка. 
  6. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20 минути. 
  7. Изваждаме от фурната, поставяме в подходяща чиния, гарнираме с варени картофи или прясна салата по избор и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK