Close search

Пиле пане с боровинки

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Пиле пане с боровинки photo-credit Пиле пане с боровинки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме брашното, галетата, куркумата, корнфлейкса, яйцата, бирата, сол и черен пипер. В сместа оваляме тънко нарязаните парчета пиле и пържим в зехтин.
  2. През това време в друг тиган карамелизираме боровинките със захарта, като разбъркваме периодично, докато се получи кремообразна смес.
  3. Изваждаме панираното пилешко от тигана и го поставяме върху домакинска хартия, за да отстраним ненужната мазнина.
  4. Сервираме месото със соса от боровинки.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK