Close search

Пиле с бира

5.0
от общо 128 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Пиле с бира photo-credit Сочно пиле с бира и масло

Продукти

100 г съдържат:

  • 150 калории
  • 2 г мазнини
  • 14 г протеини
  • 4 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Измиваме пилето и го поръсваме с червения, черния пипер и солта.
  2. Нареждаме месото в тавичка. Върху пилето поставяме парченца масло и заливаме с бирата. 
  3. Печем ястието в гореща фурна до пълно зачервяване. 
  4. Поднасяме го с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK