Пилешка каша
Продукти
100 г съдържат:
- 310 калории
- 40 г мазнини
- 25 г протеини
- 29 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Нарязваме пилето на парчета, посоляваме го и го сваряваме в малко вода.
- В маслото задушаваме ситно нарязаният лук, а след това запържваме до златисто брашното.
- Прибавяме червен пипер и сол на вкус, и наливаме по малко бульон от пилето, докато се получи рядка каша.
- След като заври кашата, прибавяме месото. Оставяме да се вари още няколко минути, като разбъркваме, за да не загори.
Супа от пилешки дреболии
Почистваме, измиваме и поставяме в тенджера дреболиите (без дробчетата). Заливаме ги с посолена вода ...
Точена баница
От продуктите за корите замесваме тесто, което разделяме на 8 топки. Оставяме да втасва около 40 мину...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook