Close search

Пилешка каша

4.5
от общо 129 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пилешка каша photo-credit Пилешка каша с масло

Продукти

100 г съдържат:

  • 310 калории
  • 40 г мазнини
  • 25 г протеини
  • 29 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме пилето на парчета, посоляваме го и го сваряваме в малко вода. 
  2. В маслото задушаваме ситно нарязаният лук, а след това запържваме до златисто брашното.
  3. Прибавяме червен пипер и сол на вкус, и наливаме по малко бульон от пилето, докато се получи рядка каша.
  4. След като заври кашата, прибавяме месото. Оставяме да се вари още няколко минути, като разбъркваме, за да не загори.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK