Close search

Пилешки бутчета с масло, бира и червен пипер

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Пилешки бутчета с масло, бира и червен пипер photo-credit Пилешки бутчета с масло, бира и червен пипер

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме бутчетата.
  2. В купичка смесваме червения пипер и солта. Втриваме го хубаво в бутчетата.
  3. Поставяме бутчетата в тавичка или подходящ съд за печене и добавяме маслото.
  4. Добавяме бирата и слагаме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 45-50 минути.
  5. Изваждаме и сервираме със свежа салата по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK