Пилешки бутчета с масло, бира и червен пипер
Продукти
- 6 бр. пилешки бутчета
- 220 г масло
- сол на вкус
- 1 ч.л. червен пипер
- 330 мл бира
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме бутчетата.
- В купичка смесваме червения пипер и солта. Втриваме го хубаво в бутчетата.
- Поставяме бутчетата в тавичка или подходящ съд за печене и добавяме маслото.
- Добавяме бирата и слагаме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 45-50 минути.
- Изваждаме и сервираме със свежа салата по избор.
Салата от домати, краставици и маслини върху подложка от зелена салатка
Почистваме и измиваме добре зелената салата и разпр...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook