Close search

Пица "Капричоза"

4.7
от общо 136 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица "Капричоза" photo-credit Пица "Капричоза" с маслини, шунка и гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. 
  2. След това слагаме доматения сос, гъбите и маслините. Добавяме шунката и настъргания кашкавал.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK