Пица "Пеперони"
Продукти
- 50 мл. доматен сос
- 50 г маслини
- 150 г салам "пеперони"
- 100 г моцарела
- 320 г кашкавал
- 1 тесто за пица , готово
Начин на приготвяне
- От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
- Нарязваме салама, маслините и моцарелата.
- Върху тестото слагаме доматения сос, маслините и моцарелата. Добавяме настъргания кашкавал и отгоре подреждаме нарязания салам.
- Печем в предварително загрята фурна, на 180 градуса, около 15-18 минути.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Хамбургер с пармезан и чери домати
Разрязваме питката на две и я запичаме леко във фур...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook