Close search

Пица с артишок

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с артишок photo-credit Пица с артишок

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос, моцарелата, настъргания кашкавал и маринования артишок, нарязан на парчета с големина според вкуса ни.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 200 градуса, около 15-18 минути.
  4. Преди сервиране поръсваме с руколата.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK