Close search

Пица с царевица, лук, чушки и маслини

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с царевица, лук, чушки и маслини photo-credit Пица с царевица, чушки и маслини

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука и чушките. 
  2. Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  3. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре и сметаната, лука, шунката, чушките, настъргания кашкавал и маслините. 
  4. Печем пицата в предварително загрята фурна, за около 10-15 минути. 
  5. Преди сервиране поръсваме със ситно нарязания копър.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK