Close search

Попара с прясно мляко

3.0
от общо 127 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Попара с прясно мляко photo-credit Топла попара с мялко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме млякото със захарта.
  2. Накъсваме хляба на парчета, слагаме го в дълбока купа и го заливаме с прясното мляко. 
  3. Оставяме попарата за малко да се задуши и сервираме топла. 
  4. По желание вместо захар може да сложим мед. В този случай млякото варим отделно, а меда слагаме накрая - след като се задуши попарата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK