Close search

Попара със сирене

4.4
от общо 130 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Попара със сирене photo-credit Попара със сирене и масло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Натрошаваме хляба на хапки и го слагаме на редове в дълбок съд, като между редовете и отгоре поставяме натрошеното сирене. 
  2. Запържваме маслото, отдръпваме го от огъня и го разбъркваме с червения пипер, след което го заливаме с посолената вода (чай). Оставяме да заври и изсипваме върху хляба. 
  3. Похлупваме попарата за да се задуши. Поднасяме я топла. (По желание поръсваме с настърган кашкавал).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK