Close search

Пудниг с праскови

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пудниг с праскови photo-credit Вкусен пудниг с праскови

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме и нарязваме прасковите на средно големи парчета. Поставяме ги в керамични купички.
  2. Разбиваме добре яйцата и захарта с миксер, прибавяме коняка и прясното мляко.
  3. След това заливаме нарязаните праскови с вече готовата смес до покриването им.
  4. Печем в предварително загрята на 170-180 градуса фурна, около 25-30 минути.
  5. Малко преди да ги извадим, поръсваме с кафявата захар за получаването на карамелизирана коричка.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK