Close search

Рибай стек със зехтин

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Рибай стек със зехтин photo-credit Рибай стек със сос от червено вино

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Подсушете стековете много добре, след което ги подправете с малко сол и черен пипер.
  2. Сипете в добре загрят оребрен тиган 1 с.л. зехтин и сложете стековете да се сотират за по 4 минути (това е оптималното време, за да получите полуизпечени стекове) от всяка страна. Много е важно преди да сложите стековете да се убедите, че тиганът наистина е много горещ. 
  3. След като са готови стековете ги прехвърлете в голяма чиния и ги покрийте с фолио. Оставете ги така около 3 минути. 
  4. Сервирайте.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK