Close search

Ригатони с доматено-сметанов сос и пармезан

4.3
от общо 129 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Ригатони с доматено-сметанов сос и пармезан photo-credit Ригатони с доматено-сметанов сос и пармезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме ригатоните според указанието на опаковката. Отцеждаме. 
  2. Запържваме брашното в зехтина до златисто, добавяме смлените домати, подправките и сгъстяваме соса при непрекъснато разбъркване - около 2 минути. 
  3. След това добавяме течната сметана и след минута сваляме соса от огъня.
  4. Разпределяме пастата в две чинии за сервиране, заливаме я със соса.
  5. Гарнираме с пармезана и магданоза, и сервираме.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK