Close search

Руска салата

3.8
от общо 153 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Руска салата photo-credit Руска салата с кисели краставички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме картофите и ги обелваме докато са още горещи. Оставяме ги да изстинат. 
  2. Отделно сваряваме морковите и яйцата, и също ги оставяме да изстинат. 
  3. Картофите, морковите, яйцата, киселите краставички и шунката нарязваме на малки кубчета, смесваме ги и ги разбъркваме. 
  4. Към сместа добавяме изцедения консервиран (или сварен) грах.
  5. Разбъркваме салатата с майонезата и горчицата. 
  6. По желание може да добавим малко лимонов сок. 
  7. Преди да сервираме салата, тя трябва да отлежи в хладилник поне 2-3 часа.

2 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    Kogato prigotvyam Ruska salata izpolzvam tazi recepta. Ty ima tochno opredeleni kilichestva produkti i rezultata VINAGI e sushtiyat.Goreshto preporuchvam na vseki lubitel na klasicheska/istinska/vkusna reska salata.

  2. Small
    Анонимен

    Напишете колко време се варят продуктите дееба вашта макя

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност