Close search

Руска салата

4.8
от общо 130 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Руска салата photo-credit Руска салата с кисели краставички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме картофите и ги обелваме докато са още горещи. Оставяме ги да изстинат. 
  2. Отделно сваряваме морковите и яйцата, и също ги оставяме да изстинат. 
  3. Картофите, морковите, яйцата, киселите краставички и шунката нарязваме на малки кубчета, смесваме ги и ги разбъркваме. 
  4. Към сместа добавяме изцедения консервиран (или сварен) грах.
  5. Разбъркваме салатата с майонезата и горчицата. 
  6. По желание може да добавим малко лимонов сок. 
  7. Преди да сервираме салата, тя трябва да отлежи в хладилник поне 2-3 часа.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK