Close search

Саганаки

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Саганаки photo-credit Вкусно гръцко саганаки

Начин на приготвяне

1. В тиган с нагорещена мазнина готвим морските дарове около минута.

2. Добавяме маслините, чесъна, сушените домати, доматения сос, пресните домати и готвим докато соса докато се сгъсти.

3. Слагаме подправките и сиренето и готвим още минута, две.

4. След като ястието е готово овкусяваме със сол и пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK