Close search

Салата "Лодка"

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата "Лодка" photo-credit Салата "Лодка"

Начин на приготвяне

  1. Чушките се разполовяват по дължина. Добре е да не се разрязват на еднакви половини. Едната се сотавя по-дълбока, за да може да се напълни. 
  2. Пълнежът се прави от краставичките, доматите, шунката и сиренето. Нарязват се на кубчета, овкусяват се и се поливат със зехтина. Разбърква се добре. 
  3. По-големите половинки на чушките се пълнят с плънката. Прави се платното на лодката от останалата чушка.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK