Close search

Салата от леща с авокадо и рукола

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата от леща с авокадо и рукола photo-credit Салата от леща с авокадо и рукола

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа за салата смесваме лещата заедно с нарязаните лук и магданоз. Разбъркваме леко.
  2. Добавяме зехтина, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Отново разбъркваме внимателно.
  3. В друга купа смесваме зелената салата и руколата, и ги овкусяваме добре.
  4. Почистваме и нарязваме авокадото.
  5. В купата при лещата добавяме салатите и авокадото. 
  6. По желание, сервираме с препечен хляб или франзела. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK