Close search

Сардини на тиган

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Сардини на тиган photo-credit Хрупкави сардини на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме леко сардините.
  2. Намазваме ги със зехтина. Добавяме ригана и сол на вкус.
  3. Загряваме оребрен тиган и печем добре от двете страни.
  4. Преди поднасяне поръсваме с лимоновия сок и малко зехтин. 
  5. По желание, може да гарнираме със ситно нарязан кромид лук.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK