Close search

Шишчета от агнешко месо с ароматни подправки

5.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Шишчета от агнешко месо с ароматни подправки photo-credit Шишчета от агнешко месо с ароматни подправки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на еднакви по форма не много големи парчета. 
  2. Нарязваме лука и го разделяме на отделни листове с големината на парчетата месо. 
  3. Смесваме месото и лука в съд, заливаме го с оцета и го оставяме да престои така едно денонощие. 
  4. След това нанизваме шишчетата с месото, овкусяваме ги с подправките и ги изпичаме на грил или скара. По желание може да сложим и няколко резена лимон между месото.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK