Шоколадов барк със захарни пръчици
Продукти
- 100 г захарни пръчици натрошени
- спрей-олио
- 50 г бадеми натрошени или цели, по желание
- 150 г бял шоколад
- 300 г шоколад висококачествен, минимум 42% какао
Начин на приготвяне
- Разтапяме първо кафявия шоколад на водна баня, а след това и белия, и ги разстиламе в съд (тава или голяма чиния) върху напръскана с олио хартия за печене.
- Върху него поръсваме ядките и натрошените захарни пръчици.
- Слагаме във фризер за поне 1 час.
- Изваждаме, отлепяме от хартията и начупваме шоколада.
Пица с авокадо
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.След това слагаме доматения со...
Малинов шейк с маршмелоу
Смесваме всички продукти без маршмелоу бонбоните в шейкър и разбиваме добре.Преди да сервираме напитк...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook