Close search

Шоколадов барк със захарни пръчици

5.0
от общо 126 глас
Време: 3 ч. и 20 мин.
Ниво: средно
Порции: 8

Шоколадов барк със захарни пръчици photo-credit Шоколадов барк със захарни пръчици

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтапяме първо кафявия шоколад на водна баня, а след това и белия, и ги разстиламе в съд (тава или голяма чиния) върху напръскана с олио хартия за печене.
  2. Върху него поръсваме ядките и натрошените захарни пръчици.
  3. Слагаме във фризер за поне 1 час. 
  4. Изваждаме, отлепяме от хартията и начупваме шоколада.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK