Close search

Шоколадов брауниз с малинов крем

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Шоколадов брауниз с малинов крем photo-credit Вкусен шоколадов брауниз с малинов крем

Продукти

Начин на приготвяне

  1. На слаб огън разтапяме маслото и шоколада.
  2. В дълбока купа, разбъркваме с миксер яйцата, захарта, брашното, бакпулвера, какаото, след което прибавяме разтопените, шоколад и масло, както и ядките. 
  3. Приготвената вече смес изсипваме в тава, която е покрита с готварска хартия.
  4. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 30-35 минути.
  5. За крема: Разбиваме крем сиренето и маслото с миксер, докато се образува пухкав крем. 
  6. Добавяме пудрата захар, ванилията и малините. Разбиваме добре. 
  7. Охлаждаме леко десерта и го намазваме с крема. 
  8. Режем на парчета и сервираме. 
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK