Шоколадово суфле на Шеф Петър Цветански
Продукти
- мазнина за формите
- 50 гр. какао
- 270 гр. захар
- 125 гр. брашно
- 7 яйца
- 200 гр. масло
- 200 гр. натурален шоколад
Начин на приготвяне
1. Натрошаваме шоколада и го разтопяваме с маслото на водна
баня, като се разбърква непрекъснато.
2. Яйцата се разбиват със захарта, след
което се прибавя шоколадовата смес, брашното и какаото.
3. Всичко се смесва много добре, след което се разпределя във форми за печене, който са предварително намазнени.
4. Печем в загрята на 200-215 градуса фурна за 10 минути, но не
повече, тъй като има опасност течния център да
изчезне.
5. Гарнираме се с топка сладолед, пресни сезонни плодове или кой с каквото пожелае.
Азиатска супа с тиква
1. Обелваме, почистваме и нарязваме на кубчета тиквата, картофите и морковите. Джинджифила, лука и че...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook