Close search

Сладкиш с течен шоколад

4.8
от общо 137 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Сладкиш с течен шоколад photo-credit Сладкиш с течен шоколад и лешници

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме содата с киселото мляко.
  2. Разбъркваме заедно брашното, какаото и захарта.
  3. Отделно разбиваме киселото мляко с олиото и добавям сухата смес, като непрекъснато разбъркваме силно. Добавяме ванилията и отново разбъркваме.
  4. Изсипваме сместа в намазнена и набрашнена тава, и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна.
  5. Когато сладкишът се изпече (около 45 минути), го оставяме да се охлади. След това го намазваме обилно с течен шоколад и декорираме с лешниците.
Още от : десерти

1 Коментар

  1. Small
    veronika.peneva.94

    да попитам колко трябва да е голяма тавата..?

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK