Close search

Сочен омлет с гъби и босилек

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Сочен омлет с гъби и босилек photo-credit Сочен омлет с гъби и босилек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата с малко сол на вкус. 
  2. Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена. 
  3. Разбъркваме внимателно. 
  4. Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни. 
  5. Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK