Close search

Сос "Salsa verde"

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Сос "Salsa verde" photo-credit Сос "Salsa verde"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме магданоза на много ситно, по желание, може да го счукаме. 
  2. Почистваме, измиваме и счукваме чесъна. Добавяме зехтина и сол на вкус.
  3. Разбъркваме много добре сместа, слагаме я в сосиера и сервираме към различни видове риба или месо.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK