Close search

Супа "Грийнпийс"

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Супа "Грийнпийс" photo-credit Супа "Грийнпийс"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтваряме бульона в тенджерка с гореща вода. 
  2. Водата трябва да е топла, за да може кубчето да се разтвори добре. 
  3. След това изстудяваме бульона, като поставяме тенджерата в купа с лед.
  4. Накълцваме на ситно копъра и нарязваме краставицата на парченца. 
  5. С помощта на блендер пасираме копъра и краставиците и добавяме бульона, авокадото, праз лука, киселото мляко и чушката. 
  6. Украсяваме с малко нарязан праз и червена чушка и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK