Close search

Супа с киселец

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Супа с киселец photo-credit Свежа супа с киселец

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Когато водата заври, в нея се слагаме ориза, нарязания на ситно морков и солта. 
  2. При омекването на ориза добавяме чесъна и домата, който е желателно да бъде обелен и нарязан на ситно. 
  3. Когато и те омекнат и оризът се свари, добавяме киселеца, зехтина и черния пипер. 
  4. След това застройваме с жълтъците и киселото мляко. 
  5. Като изстине супата, добавяме маслото и накрая сервираме с нарязани свежи магданоз и копър.

* Рецепта: Тихмир Първанов, за Kulinaria.bg

Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK