Close search

Супа с царевица и бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Супа с царевица и бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците.
  2. В тенджера с вряла вода изсипваме бульона, царевицата, лука, морковите, домата и дафиновите листа.
  3. Добавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме. 
  4. Варим 35 минути.
  5. В нагорещен с мазнина тиган изпържваме бекона.
  6. Разбиваме яйцата на ръка или с миксер на ниска степен. При непрекъснато бъркане ги изсипваме внимателно в супата. 
  7. Добавяме бекона и сервираме.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK