Супа с царевица и бекон
Продукти
- 2 листа дафинов лист
- 1 консерва царевица
- 3 яйца
- сол на вкус
- 220 мл бульон , с вкус по избор
- черен пипер на вкус
- 1 глава лук
- 2 моркова
- 1 домат
- 350 г бекон
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме зеленчуците.
- В тенджера с вряла вода изсипваме бульона, царевицата, лука, морковите, домата и дафиновите листа.
- Добавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме.
- Варим 35 минути.
- В нагорещен с мазнина тиган изпържваме бекона.
- Разбиваме яйцата на ръка или с миксер на ниска степен. При непрекъснато бъркане ги изсипваме внимателно в супата.
- Добавяме бекона и сервираме.
Паста с бекон и мента
Загряваме 4 литра посолена вода в голям съд, който е подходящ за паста.Докато водата загрява, нарязва...
Фузили с пиле и мащерка
Сваряваме месото до полуготовност, след което го запържваме. Отстраняваме от тигана и го поставяме въ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook