Close search

Свински гърди с кисело зеле

5.0
от общо 128 гласа
Време: 2 ч. и 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свински гърди с кисело зеле photo-credit Апетитни свински гърди с кисело зеле

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме всички продукти за маринатата и ги кипваме на котлон.
  2. С така приготвената марината заливаме месото и го оставяме да престой 4 часа.
  3. Нарязваме зелето, добавяме му 2 сл.л олио и го разбъркваме добре.
  4. В тавичка разстламе зелето и върху него слагаме изцедените от марината свински гърди.
  5. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 2 часа и 20 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK