Close search

Свински карета с млад зелен фасул

4.5
от общо 127 гласа
Време: 12 ч. и 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Свински карета с млад зелен фасул photo-credit Сочни свински карета с млад зелен фасул

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на ситно лука и чесана и ги смесваме с бялото вино, олиото, ригана, мащерката, солта и черния пипер.
  2. Към вече готовата марина, слагаме свинското контра филе и го оставяме за 12 часа за да попие ароматите и вкуса на маринатата. 
  3. Печем на скара или барбекю. 
  4. Задушаваме младия зелен фасул в маслото.
  5. Сервираме филето гарнирано със задушения фасул.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK