Close search

Свински вратни пържоли с кашкавал

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Свински вратни пържоли с кашкавал photo-credit Свински вратни пържоли с кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Свинските пържоли се посоляват и се подправят с черен пипер. 
  2. Напръскват се със зехтин и се покриват с фолио. 
  3. Начукват се с дървено чукче. 
  4. В тиган се поставят 2 с.л. зехтин и се загрява на среден огън. 
  5. Пържолите се запичат от двете страни. 
  6. След това се поръсват с настъргания Ементал и се поставят във фурна докато сиренето се запече леко. 
  7. Свинските пържоли с Ементал се поднасят горещи гарнирани с картофено пюре и малко песто по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK