Close search

Свинско бон филе с ябълки

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско бон филе с ябълки photo-credit Апетитно свинско бон филе с канела и ябълки

Продукти

100 г съдържат:

  • 173 калории
  • 6 г мазнини
  • 28 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Загряваме фурната до 200 градуса.
  2. В купа смесваме царевичното нишесте, захарта, канелата и плодовете. Разбъркваме добре.
  3. Поставяме филето в съд за печене и около него разстиламе сместа с ябълки, като внимаваме да е разпределена равномерно. Покриваме с капак и запичаме за 30 минути.
  4. Изваждаме ястието от фурната и с помощта на лъжица поливаме месото със соса, получен от печеното, докато изцяло го покрием.
  5. Поставяме капака отново и запичаме още 20 минути, докато свинското е готово и придобие кафеникав цвят.
  6. По желание, може да поръсим ястието с филирани бадеми.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK