Close search

Свинско филе с грах

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Свинско филе с грах photo-credit Свинско филе с грах

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме зехтина в дълбок съд с капак. Прибавяме лука и го задушаваме. 
  2. Добавяме месото и го запържваме до златисто. 
  3. Добавяме виното и оставяме да поври на слаб огън. 
  4. Сваляме съда от котлона, добавяме грахa, сол и пипер, и слагаме капака. 
  5. Поставяме в загрята на 200 градуса  фурна, за 30 минути. 
  6. Разбъркваме яйцата и киселото мляко, заедно с нарязания магданоз и когато ястието е готово, го заливаме със сместа. Връщаме във фурната за няколко минути. 
  7. По желание, преди сервиране може да поръсим с малко настърган пармезан. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK