Close search

Свинско с грах

4.3
от общо 133 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Свинско с грах photo-credit Ароматен грах със свинско месо

Продукти

100 г съдържат:

  • 210 калории
  • 15 г мазнини
  • 18 г протеини
  • 9 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме свинското месо на кубчета и го пържим в част от маслото и олиото. Посоляваме го, поръсваме го с черния пипер и го заливаме с малко вода. Задушаваме го докато омекне.
  2. В останалото масло изпържваме граха, счукания чесън и ситно нарязания магданоз. Поръсваме с малко брашно и посоляваме на вкус. Заливаме с малко вода и задушаваме. 
  3. Към края на задушаването прибавяме доматеното пюре, запържено в олио, омекналото свинско месо, нарязания на колелца салам, посоляваме, поръсваме с малко черен пипер и задушаваме още малко.
  4. Сервираме ястието горещо с няколко филийки препечен хляб.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK