Close search

Талиатели с филе от бяла риба

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Талиатели с филе от бяла риба photo-credit Талиатели с филе от бяла риба

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме талиателите в посолена вода за 5-6 минути. 
  2. Вече сварените телиатели объркваме със зехтин за да не залепнат и изсъхнат. 
  3. Овкусяваме добре филето риба със сол и бял пипер, и го запичаме от двете страни в нагорещен тиган за 2-3 минути от всяка страна. 
  4. Обелваме личите и задушаваме зеленчуците, до тяхното леко омекване. 
  5. Вече готовите талиатели гарнираме с филето бяла риба, личите и задушените зеленчуци.
  6. Сервираме.

Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK