Close search

Телешки стек с вино

4.7
от общо 128 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Телешки стек с вино photo-credit Телешки стек с червено вино

Продукти

100 г съдържат:

  • 152 калории
  • 8 г мазнини
  • 19 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Запичаме равномерно стековете в сгорещен тиган с малко зехтин. 
  2. След това ги натъркваме със сол и черен пипер. 
  3. Прехвърляме ги в тава, заливаме ги с виното, покриваме ги с фолио и ги слагаме да се пекат за 30 минути в гореща фурна.
  4. По желание, сервираме с гарнитура от печени картофи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK