Close search

Телешко с лук и моркови

3.6
от общо 130 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Телешко с лук и моркови photo-credit Ароматно телешко с лук и моркови

Продукти

100 г съдържат:

  • 117 калории
  • 8 г мазнини
  • 20 г протеини
  • 24 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото и го запържваме в сгорещена мазнина. 
  2. Почистваме и нарязваме лука и морковите, и ги добавяме към месото.
  3. Добавяме червеният пипер и доливаме вода, колкото да покрие месото.
  4. Оставяме ястието да къкри, докато телешкото е почти готово, след което доливаме червеното вино, брашното, размито с доматеното пюре и малко вода.
  5. Прибавяме дафиновите листа, черния пипер, сол на вкус и варим до готовност.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK