Close search

Телешко задушено с макарони

3.2
от общо 130 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Телешко задушено с макарони photo-credit Телешко задушено с макарони

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Задушаваме граха и моркова за 30 минути или докато омекнат. 
  2. Сваряваме макароните и ги добавяме към зеленчуковата смес, изцеждаме сместа, като запазваме водата. Пасираме ги заедно с месото, като прибавяме постепенно по малко от бульона.

Може да приготвим за деца над 8 месеца

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK