Close search

Салата от спанак с пресни гъби и чипс от бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Салата от спанак с пресни гъби и чипс от бекон photo-credit Салата от спанак с пресни гъби и чипс от бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измийте и почистете спанака и го накъсайте в купа. 
  2. Измийте и нарежете на филйки печурките и ги добавете в купата. 
  3. Нарежете на шайби червения лук и добавете в купата.
  4. Натрошете сухара и добавете и него в купата. 
  5. Овкусете салатата със зехтин, сол и балсамов оцет и я разбъркайте добре.
  6. За да приготвите чипса от бекон, запечете парчето бекон във фурна за около час на слаба температура, около 60 градуса. 
  7. Сервирайте салатата в чиния, а отгоре сложете чипса от бекон; по желание, може да се поднесе и с настърган пармезан.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK