Close search

Тирамису с ром

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин
Ниво: лесно
Порции: 6

Тирамису с ром photo-credit Тирамису с ром

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме белтъците на сняг, с една щипка сол. 
  2. В друг съд разбиваме жълтъците със захарта, след това добавяме маскарпонето. 
  3. После смесваме двата крема, като бъркаме леко с дървена лъжица и прибавяме ванилията. 
  4. Рома добавяме към кафето (трябва да е поизстинало). 
  5. Топим бишкотите в кафето, една по една, и ги нареждаме в тавичка, мажем с крем, и така до края. 
  6. Отгоре наръсваме какао на прах, порцираме и сервираме.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK