Close search

Тосканска супа

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 7 Ракия

Тосканска супа photo-credit Тосканска супа

Продукти

Начин на приготвяне

1. Обелваме наденицата и я нарязваме на парченца. Задушаваме ситно нарязания лук и добавяме наденицата.

2. Добавяме бекона и намаляваме огъня на средна степен. Добавяме ситно нарязания чесън, бульона, водата и ситно нарязаните картофи.

3. Оставяме да къкри на ниска температура около 15 мин. Добавяме ситно нарязаното зеле и варим още 5 мин, Накрая добавяме и готварската сметана. Сервираме ястието топло.

Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK