Close search

Ципура със сушени домати

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Ципура със сушени домати photo-credit Ципура със сушени домати

Начин на приготвяне

1. Почистваме и измиваме добре ципурата. Посоляваме я отвътре и отвън. Нарязваме на половинки сушените домати и гъбите.

2. Взимаме домакинско фолио и го намазваме със зехтин. Поставяме всяка риба в отделно фолио. Намазваме отвътре и отвън с масло, поставяме нарязаните гъби и домати, поръсваме с риган и завиваме добре фолиото.

3. Печем 30 мин. на 180 градуса, като последните 10 мин. отваряме фолиото и поръсваме по желание с настъргания пушен кашкавал. Оставяме да се запече до златисто. За гарнитура можем да приготвим зелена салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK