Close search

Туршия от зелен фасул

4.5
от общо 129 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Туршия от зелен фасул photo-credit Туршия от зелен фасул

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме зеленият фасул във вода за 20 минути, прецеждаме го и го охлаждаме.
  2. Редим го в буркани заедно с копъра и чесъна.
  3. Приготвяме марината, като смесим и сварим оцета, солта, захарта и олиото.
  4. Заливаме фасула с маринатата.
  5. Стерилизираме за 30 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK