Close search

Whiskey Barrel punch

3.7
от общо 128 гласа
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Whiskey Barrel punch photo-credit Пунш с уиски

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре корите от лимон и захарта с хаванче, докато корите не пуснат сок и захарта не се навлажни достатъчно и не поеме от мириса/вкуса.
  2. Изсипваме сместа в лимоновия сок и разбъркваме докато захарта напълно се разтвори. Разбъркваме в сиропа от нар, битера и бърбъна. Добавяме лед, за да охладим получената смес, и разбъркваме докато не се изстуди.
  3. Изсипваме сместа в купа за пунш с още малко лед и заливаме с шампанско. 
  4. По желание, може да гарнираме с малко цели череши. Сервираме веднага. 
Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK