Close search

Ябълков сладкиш с канела

4.0
от общо 127 гласа
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 10

Ябълков сладкиш с канела photo-credit Ябълков сладкиш с канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме хубаво яйцата със захарта. Към тях прибавяме олиото и канелата.
  2. След това смесваме брашното с бакпулвера и канелата. Пресяваме и ги прибавяме към яйчената смес. Разбъркваме добре до получаването на гладка смес.
  3. Обелваме (по желание) и нарязваме ябълките ,и ги прибавяме към сместа.
  4. Сместа изсипваме в тава или кексова форма предварително намазана с олио.
  5. Върху още суровата смес поставяме резени ябълка. 
  6. Печем в предварително загрята на 160-170 фурна, около 50 минути.
  7. Гарнираме с пудра захар и по желание, декорираме с бишкоти.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK