Close search

Ябълкови кексчета

4.3
от общо 131 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 16

Ябълкови кексчета photo-credit Чудесен десерт с ябълки, подходящ и за закуска

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме и разбъркваме всички „сухи“ съставки, след това всички „мокри“ (ябълката е към мокри).
  2. Прибавяме „сухите“ към „мокрите“ и разбъркваме, не много продължително. 
  3. Изсипваме сместа във формичките за кексчета (намазани с масло и охладени) и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 20-25 минути. (Първо ги охлаждаме във формичките 5-10 минути, след което ги изваждаме до пълното им изстиване).
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK