Ягоди с шоколад
Продукти
- 50 г бял шоколад
- 250 г млечен шоколад
- 15 бр. ягоди
Начин на приготвяне
- Измиваме ягодите.
- На водна баня разтапяме първо млечният шоколад.
- Изчакваме съвсем леко да се охлади и потапяме ягодите - да се покрие три четвърти от тях или почти целите.
- Слагаме ги върху хартия за печене "FINO".
- На водна баня разтапяме и белият шоколад.
- С лъжица или малък черпак, поливаме наредените върху хартията шоколадови ягодки с белият шоколад.
- Изчакваме да се втвърдят или ги слагаме за около 20-25 минути в хладилник да стегнат.
- Сервираме ягодките със стайна температура.
Кренвиршки със сусам
Замесваме маята с 200 мл. от водата, захарта, щипка сол и няколко лъжици брашно. Оставяме да втаса.Сл...
Свински руладини
Поставяме месото за около час във фризера и когато се е стегнало добре, го разрязваме на тънки пържол...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook