Close search

Ягоди с шоколад

5.0
от общо 127 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Ягоди с шоколад photo-credit Изкусителни ягоди с шоколад

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме ягодите.
  2. На водна баня разтапяме първо млечният шоколад.
  3. Изчакваме съвсем леко да се охлади и потапяме ягодите - да се покрие три четвърти от тях или почти целите.
  4. Слагаме ги върху хартия за печене "FINO".
  5. На водна баня разтапяме и белият шоколад.
  6. С лъжица или малък черпак, поливаме наредените върху хартията шоколадови ягодки с белият шоколад.
  7. Изчакваме да се втвърдят или ги слагаме за около 20-25 минути в хладилник да стегнат.
  8. Сервираме ягодките със стайна температура.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK