Close search

Ягоди в шоколад

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Ягоди в шоколад photo-credit Ягоди в шоколад

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разтапяме шоколада на водна баня.
  2. Изчакваме го леко да се охлади и в него потапяме ягодите една по една, като въртим всяка, докато три четвърти от нея се покрият с шоколад. 
  3. Така приготвените ягоди поставяме на хартия за печене и изчакваме шоколадът да се втвърди. 
  4. Може да ги сложим в хладилник, но ги поднасяме със стайна температура.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK